Albert de Folter
is Noloc erkend loopbaanprofessional en register BKA. Ruime tijd was hij werkzaam in verschillende managementfuncties op het terrein van de loop- baandienstverlening. Hij heeft zich ook bezig gehouden met studies op levensbeschouwelijk gebied en is oprichter van Omega advies & coaching. Albert is met Tom Luken ontwikkelaar van de ACT toolkit voor LOB. Zij schreven hierover het boek ‘Beelden van mijn toekomst’ voor school- decanen en studiekeuzeadviseurs. Van 2012 – 2018 was hij voorzitter van de Commissie Kwaliteits- kringen van de vereniging van loopbaan- professionals (Noloc).

Klik hier voor publicaties van Albert de Folter

Patricia Wittebroodt
werkte in België o.a. als bureauredacteur bij Kluwer Rechtswetenschappen. Later volgde zij de opleiding tot integratief therapeut aan de Academie Integratieve en Humanistische Psychologie en Psychotherapie (AIHP). Daarnaast behaalde zij certificaten als trainer in ACT, Systeemtherapie en Gecompliceerde Rouw. Patricia is mede oprichter van Omega advies & coaching. Zij engageerde zich van 2014 tot 2017 als vrijwilliger voor de Vereniging Achterblijvers na Vermissing, waarbij zij mensen bijstond en een maandelijkse Huiskamergroep voor lotgenotencontact bij vermissingen oprichtte en begeleidde. Vanaf najaar 2018 doet zij dit als zelfstandige. Zie: www.opwegmetvermissing.nl

Klik hier voor publicaties van Patricia Wittebroodt

Arnold Helleman
is arbeid- en organisatiepsycholoog. Tijdens zijn studie werkte hij mee aan het tot stand komen van de definitieve Nederlandstalige versie van de GATB. Een groot deel van zijn loopbaan is hij werkzaam geweest in het werkveld van de advisering t.a.v. opleiding en loopbaan bij Geldergroep. Gaandeweg heeft hij zich vooral bezig gehouden met innovatie en kwaliteitsbewaking, onder meer op het gebied van automatische rapportage systemen. Arnold heeft met name op het vlak van testontwikkeling een adviserende rol binnen de organisatie van Omega advies & coaching.

Klik hier voor publicaties van Arnold Helleman.